BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

25 évért cserébe 2%

2procent

Mi az a 2%?

A 2%-os támogatási rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy jövedelemadónk 2%-ával egy civil szervezet munkáját segítsük. Ezáltal mi döntünk az államnak – kötelezően – befizetett adónk egy részének felhasználásáról.

2015-ben mihez járulunk hozzá, ha az Udvarhelyi Fiatal Fórum (UFF) munkáját támogatjuk?

Idén kerek évfordulóhoz érkezett az Udvarhelyi Fiatal Fórum, eltelt 25 év annak minden örömével, bánatával, sikerével és kudarcával együtt. Bevalljuk, büszkék vagyunk, ifjúsági szervezet legyen a talpán, amelyik generációk sorát szolgálva huszonöt éves tapasztalatot tud felhalmozni.

Idén a 2%-ot a 25 évért kérjük. Nem a mögöttünk álló évekre, hanem a soron következő negyed évszázad megalapozására, az elkövetkező 25 év több száz rendezvényének szervezésére és további nemzedékek szolgálatára.

Köszönjük az elmúlt huszonöt évet, a soron következő 25 évért csak a 2%-ot kérjük. A többit mi – UFF-osok – megoldjuk.

Arra ösztönözzük a székelyudvarhelyi fiatalokat, hogy minél szélesebb környezetben népszerűsítsék a 2%-os támogatási rendszer lehetőségét, hiszen minél többen fordítják kötelező jövedelemadójuk 2%-át az UFF támogatására, annál jelentősebb arányban segítik a 25 éve helytálló ifjúsági intézmény munkáját.

Az UFF-ról bővebben olvashattok az uff.ro és a facebook.com/fiatalforum oldalakon.
A 2%-os támogatással kapcsolatos űrlap az UFF honlapjáról tölthető le, illetve személyesen a szervezet székhelyén (Kossuth Lajos utca 20. szám) igényelhető. A 2%-os támogatási rendszerrel kapcsolatos minden egyéb információt az uff@uff.ro címen, a 0266-213371-es telefonszámon, illetve az UFF-irodában szolgáltatunk.

Letölthető 200-as űrlap, ennek kitöltésével támogathat minket.
Letölthető 230-as űrlap, ennek kitöltésével támogathat minket.

Forumul Tânăr din Odorhei – FTO

Cod Fiscal: 4612380

Cont bancar (IBAN): RO 18 BRDE 210 SV01307702100

Köszönjük, hogy a 25 éves UFF programjait támogatja!
UFF

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.