BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

9. Székelyföldi Peron – 11 zenekar, 7 díjazott

Peron Music (8)Május 8-án Székelyudvarhelyen a Siculus Ifjúsági házban zajlott a 9. Székelyföldi Peron Tehetségkutató Fesztivál, amin 11 zenekar vett részt. A zenekarok produkcióját egy 5 tagú zsűri értékelte, Koszorus Krisztina, Székely Erika, Bocsárdi Magor, Péter Attila és Szabó Attila. A járványügyi előírásokat betartva és egymás egészségére vigyázva zajlott a zártkörű esemény, ahol az érdeklődők végig követhették élő közvetítésben a fesztivál történéseit. A nézők nem csak a zenekarok produkcióját és az értékelést nézhették meg, hanem betekintést kaphattak a kulisszák mögé is, illetve interjúkat hallgathattak a zenekarokkal is. A 11 produkcióból 7-et jutalmazott a zsűri:

 

  1. helyezett DissOrder
  2. helyezett Álljunk meg!
  3.  helyezett 8Light Minutes

 

Újfalusi Gábor különdíjat a The FuzzButton kapta, a kiemelkedő hangszeres tudásért és remek produkcióért.

Pályaindító különdíj: House of Pioneers, Rius & Band.

A zsűri különdíjazottja: Man Géza.

 

Végül a rendezvény csapata, azaz a zsűri, technikai stáb, szervezők, versenyzők képviselete egy extra produkcióval is kedveskedtek a nézőknek, ami itt tekinthető meg:

https://fb.watch/5oQ-G4RHa7/

Támogatók: Communitas Alapítvány, Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Europe Direct Hargita, Bethlen Gábor Alap, HANOSZ – Hangszeresek Országos Szövetsége, Hangfoglaló Program, Öröm a zene, Sapientia Hangmester Képzés Kolozsvár, Samwork Studios, Octopus, Siculus Ifjúsági Ház

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.