BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Jelentkezz! Zenélj! Nyerj! Peron 2019

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Peron Music Alapítvány pályázatot hirdet a Erdélyben működő, feltörekvő zenekarok részére, a 8. Székelyföldi Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. A pályázat kétfordulós.
I. Forduló – jelentkezés:
A zenekarok 1 saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. Kizárólag YouTube linkeket áll módunkban elfogadni. Kérjük továbbá a pályázó zenekarokat, hogy a lehető legjobb minőségű felvételre törekedjenek. A kitöltött űrlap mellé kérünk csatolni 1 db nagyfelbontású zenekari fotót “jpg” formátumban.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20., 23:59
Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/Q3fWKFmEn2R1CJpUA
A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadót hívunk meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül.
II. Forduló – döntő:
A fesztivál helye: Székelyudvarhely, Siculus Ifjúsági Ház (Kossuth Lajos utca 20 szám.)
A fesztivál időpontja: 2019. november 23.
A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várunk, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc és maximum 3 dal műsoridő áll a rendelkezésére. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét. A számos értékes nyeremény túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2020. évi Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.