BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Molnos Aletta

Aletta Molnos

 Vezető Tanács tag
 aletta.molnos@gmail.com

„Nekem az UFF… Mikor elgondolkodom azon, hogy mit is jelent nekem a szervezet, kicsit mindig megtorpanok, hiszen annyi meglepetést tartogat ez a csapat. Számomra az UFF egy kisebb család, amelyre mindig számíthatok, barátok, akik felvidítanak, életkedv, életforma. Életforma, ugyanis az UFF-nak köszönhetem azt, hogy tudom, mivel is szeretnék iskola után foglalkozni, ami nem más, mint a rendezvényszervezés. Uffos pályafutásom során szerveztem már három gólyabált, amelyből az egyiknek – 2017-es – a főszervezője is lehettem, valamint a Diáknapokat is mindig nagy lelkesedéssel szerveztem. A Diáknapok szejkei programjának már két éve vagyok a felelőse, és még mindig tartogat meglepetéseket annak megszervezése. Az UFF-nak köszönhetem részben, hogy a saját iskolám gólyabáljának is a főszervezője lehettem 2018-ban.
Összességében 2015 óta érzem azt, hogy milyen lelkes, jó csapathoz csatlakoztam. Sokat adott immár ez a három és fél év, szeretetet, bíztatást. Remélem, a továbbiakban is jól tudok teljesíteni uffosként, új és jó programokat szervezni a fiataloknak!”

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.