BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

XXIII. Székelyudvarhelyi Diáknapok. A Te pályád!

A Te pályád! –ezzel a szlogennel indítjuk útjára az idei diáknapokat. Már most bebizonyosodott, hogy a városban rengeteg diák érzi, úgy hogy a diáknapok az ő pályája, ez az a rendezvény, ami non-formális keretet biztosít a csapatmunkára,a vezető szerep kipróbálására, valamint ebben az évben különböző szakmák,szakterületek megismerésére is. Természetesen nem marad el idén sem az önfeledt szórakozás, tánc és zene sem., mindez az iskolai programok lejárta után: hétköznapokon délután 3 óra után kezdődnek a diáknapos rendezvények, hétvégén pedig reggeltől estig válogathatnak az érdeklődők a programok között. A csapatok a székelyudvarhelyi oktatási intézmények diákjaiból alakultak, vegyesen, iskoláktól függetlenül alakítva 13-15 fős csoportokat, így mindenik városi középiskolából, valamint a helyi felsőoktatási intézményekből is vannak jelentkezők.

Az óriási érdeklődésnek köszönhetően a szervezők hamarabb lezárták a versenyzők jelentkezési határidejét, így március 19-én éjfélkor a vonalat meghúzták, így idén 15 csapat, vagyis 230 diákversenyzik majd május 4-10.között az Udvarhelyi Fiatal Fórum legnagyobb éves rendezvényén, a huszonharmadik Székelyudvarhelyi Diáknapokon. Ez a tavalyi számok kétszerese ugyanis 2014-ben 111 versenyző diák, 8 csapat vetélkedett.

A programról az elkövetkező hetekben tudhatnak meg részleteket az érdeklődők, addig is lehet szurkolókként gyülekezni, a versenyző, 15 csapat mögé:Rockonok, WeKing, Jazzventure, RisKa, Me-Shake, TalenTED, Vekkergültek, ThugAdás, Ma-Maffia, MOONkások, Elegánt-csoltak, R.A.B., AmPulla, GhettoNova, SmO-Kings.

A 15 versenyző csapat az egy hétig tartó versenyek sorozata után a legösszetartóbb, legrátermettebb csapat címét nyeri el, amit csapattagonként 1-1 minőségi, korszerű, nagyméretű, divatos túrahátizsák kísér.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.