BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

8. Magyar-angol alkotótábor Varságon

Idén a tervezettnél kicsit később, augusztus 29-31. között zajlott a röviden csak Angol tábornak becézett 8. Magyar-angol alkotótábor. A hagyományainkhoz híven ebben az évben is a székelyvarsági Natur Air Park adott otthont egy hétvégére a székelyudvarhelyi fiataloknak, akiket török, spanyol és svéd nemzetiségű önkéntesek kísértek.

A hétvége programkínálata igen színes volt, magába foglalt csoportos feladatokat, vetélkedőt, kötetlen beszélgetéseket, társasjátékozást, logikai fejtörőket. Az angol nyelven zajló foglalkozások és a rendezvény mindenkori célja, hogy a résztvevők non-formális oktatási módszereket alkalmazva fejlesszék idegennyelv-tudásukat és nemzetközi kapcsolatokra, barátságokra tehessenek szert.

A résztvevők elmondásai alapján minden évben nagyon különleges ez rendezvény, hiszen a szórakozás mellett lehetőségük nyílik tanulni és fejlődni is.

Köszönjük Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának a rendezvény megszervezéséhez nyújtott támogatást és parntereinknek, a székelykeresztúri Erdélyi Ifjúsági Egyesületnek és a EUROPE DIRECT Hargita munkatársainak a programok összeállításában és lebonyolításában nyújtott segítséget!

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.