BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Az üvegplafonon innen és túl – a Nőnapi kerekasztal

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Europe Direct Hargita 2022. március 8-án nőnapi kerekasztal-beszélgetést szervezett.

Az eseményre a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében került sor, a beszélgetést az érdeklődők számára élőben közvetítettük.

Meghívottjaink ezalkalommal olyan fiatal udvarhelyszéki nők voltak, mint Boțog Andrea, jogász; Szabó Janka, dramaturg; Balog Zsuzsa, webdizájner; Hegyi Emese, hírszerkesztő; Gábor-Száfta Szende, kommunikációs szakember, vállalkozó; valamint Both Hajnal, konzul.
A társalgásban részt vevők betekintést nyújtottak abba a folyamatba, amely a sikereik és céljaik eléréséhez vezetették őket. Beszélgetésük során a munkaerőpiaci esélyegyenlőségről fejtették ki véleményüket és közösen kerestek választ arra a kérdésre, hogy létezik-e az üvegplafon-jelenség a Z-generáció körében.

Saját élet-, és munkatörténeteik ismertetéséből kiderült, hogy mindannyian tapasztalták életük során az üvegplafon jelenségét, majd együgyűen jelentették ki, hogy valós jelenség ez Székelyföldön.

Ezúton is köszönjük a Communitas Alapítvány nagylelkű hozzájárulását a program megvalósulásához!

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.