BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

EVS = Európa Velem Szebb

 

Nem csak Európa, hanem a 26. Tusványos is szebb velünk, ezért OTT leszünk :)

Csütörtökön a MIT-sártorban 14 órától beszélgetés, workshop és Élő Könyvtár német, francia, török és magyar EVS önkéntesekkel! 

plakat_evs_modositott

A 26. Tusványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében, a Magyar Ifjúsági Tanács rendezvénysátrában csütörtökön (július 23-án) önkéntes délutánra kerül sor. A Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ és az Udvarhelyi Fiatal Fórum által szervezett, illetve a székelykeresztúri Erdélyi Ifjúsági Egyesület és a tusnádfürdői Vox Iuventutis egyesület partnerségével megvalósuló rendezvény nyitott lesz minden érdeklődő számára, kötöttségektől mentesen, laza nyári formavilágot öltve tálalja az önkéntesség témáját, ahol az önkéntes vagyok életérzését maguk az érintettek szemléltetik.

Az említett szervezetekben tevékenykedők mellett hazai és külföldi önkéntes fiatalokkal is beszélgethettek, jelen lesznek többek között török, portugál, lengyel egykori és mostani önkéntesek és természetesen magyarok is.

Az önkéntes délután első részében beszélgetésre kerül sor, ahol az önkéntesek és az őket koordináló vezetők beszélnek tevékenységeikről, mindennapi munkájukról, országukban és külföldön szerzett tapasztalataikról, ezt követően pedig a közönség bevonásával szórakoztató csapatépítő játékokat játszunk, majd Élő Könyvtár szerűen szabad beszélgetésre kerül sor. A program keretében betekintést nyerhettek az önkéntesek tevékenységeibe, lesz recycling workshop, ahol újrahasznosított anyagokból készíthettek magatoknak fesztivál ékszerket.

Várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a társadalmi munka iránt, önkéntesek itthon vagy külföldön, esetleg tervezik azt, hogy tapasztalatszerzés okán az Európai Önkéntes Szolgálat keretében világot látnának.

 MIT-sátor

július 23., csütörtök 14:00 óra

 A programot lebonyolító szervezetek: Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ (Székelyudvarhely), Udvarhelyi Fiatal Fórum (Székelyudvarhely),

Erdélyi Ifjúsági Egyesület (Székelykeresztúr), Vox Juventutis Egyesület (Tusnádfürdő) 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.