BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Farsangi EXPERIJAM – az első közös esténk 2021-ben!

image00001

4 zenész, 9 slammelő, sok 9-es fölötti pontszám, rengeteg taps és sok rég nem látott mosolygós arc.

Bár a járványhelyzet idén is megpróbáltatások elé állít, sikerült megtartanunk február 26-án az idei első, és máris úttörő eseményünket. Az Experijam egy slames open mic alapú műfaj azzal a különbséggel, hogy improvizatív élő zenei aláfestés színesíti és helyezi keretbe az estét.

Az eseményen nem véletlen, hogy jelen volt John Lennon, Szabó Magda vagy Freddie Mercury díszes maszkok mögé rejtőzve (természetesen csak díszletként), mivel a megmozdulás témája a farsang volt. A rendezvény helyszínéül a Mokka kávéház szolgált, ahol a járványügyi intézkedéseket betartva sikerült a lehető legtöbb résztvevőnek és érdeklődőnek helyet biztosítani. Kissé izgultunk, hogy miként fog elsülni, de NEKTEK hála tökéletes élményben volt részünk, ugyanis több mint kétszer annyi versenyző vett részt, mint amennyi bejelentkezett az esemény napjáig, és a nézőközönség helyei is 5 nappal a rendezvény előtt elkeltek.


image00002
Az est továbbjutói: Fancsali Sándor, Nadia ML, Szilágyi Máté Sámuel, Kecseti István, Miklós Flóra és  Máthé Bíborka, akik a következő NEST slam bajnokságon mérettethetik meg magukat.  Köszönjük a szakmai hozzáállást, a bemelegítő szövegeket, a pontozást és a közreműködést a NEST-nek! 

image00011

Reméljük jól éreztétek magatokat és, hogy lesz még ilyenben részünk!

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.