BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Heted7Suli újratervezve

Újratervezve, felfrissítve, értékes nyereménnyel indul a Heted7Suli internetes vetélkedő középiskolás (IX-XII. osztályos) diákok számára!

RÖVIDEN: Az egyéni versenyző (nem kell csapat, elég vagy TE) 7, Székelyudvarhelyhez kötött feladat megoldásával, 4 hét alatt egy SAMSUNG GALAXY ACE 4 telefont nyerhet.

A versenyzők számára jelentkezési határidő: NOVEMBER 2.
Eredményhirdetés a 4. héten: DECEMBER 2.
A jelentkezéshez elégséges egy emailt vagy üzenetet küldeni az UFF facebook oldalára vagy az uff@uff.ro címre. Szükséges adatok: NÉV, Életkor, Iskola, Osztály, Telefonszám, Email cím.

Részletek: A feladatok gyakorlati jellegű, kincskereső hangulatú próbákból állnak, melyek mind városunk történetének, jelenének és működésének megismerését segítik elő. A 4 hét alatt hetente 2 feladatot kell teljesítsenek a versenyzők, tapasztalataikról beszámolót, illetve magát a megoldást kell majd a heted7suli.ro oldalra feltöltsék. Ezen feladatok megoldását pontozza majd a vetélkedő zsűrije, melynek eredményeképp a legügyesebb, legkreatívabb versenyző értékes okost telefonnal gazdagodik majd.

A program szervezője és kivitelezője az Udvarhelyi Fiatal Fórum – UFF, támogatója a Székelyudvarhely Városi Önkormányzat.

 

heted7suli_2015_kicsi

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.