BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Kibővítettük az Egészségfalat

Tavaly ősszel kezdődött el az Egészségfal megalkotása, amelynek idei folytatásán a már jól ismert csapat, a Palló Imre Művészeti Líceum XI.B. osztálya, Kolumbán Ilona festészet-szakos tanárnő vezetésével ismét birtokába vette a sportpálya mellett húzódó betonkerítést és környékét. Az Udvarhelyi Fiatal Fórum önkéntesei által fehérre lefestett falfelületre kerültek fel a diákok által tervezett alkotások, melyeknek ezúttal a vadvilág, vadállatok volt a tematikája.

1

A város szívében, a kisgyerekek, családok és idősek által is gyakran látogatott Városi Park melletti, nagy és látványos falfestés célja az egészséges életmód és a környezetvédelem népszerűsítése. A kibővült, immár 47 különálló festményt ezek a központi gondolatok kötik össze, a művek között megjelennek a természet és a közösség fontosságát hangsúlyozó, az egészségtelen életmódtól elrettentő példák is, csak úgy, mint a természetes környezetünkben és a vadonban megtalálható állatok szépsége.

3

Az Egészségfal projekt finanszírozója Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ezúton is köszönjük támogatásukat!

egeszsegfal

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.