BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Környezettudatos Családi Nap

“A hulladékmentesség nem arról szól, hogy többet hasznosítsunk újra, hanem éppen arról, hogy lépjünk fel felesleges hulladék otthonunkba való beáramlása ellen, és állítsuk meg még a küszöb előtt.”

Bea Johnson, Zero Waste otthon c. könyv
2019. szeptember 21., szombat, 15:00
Bethlen-negyedi park (Dávid Ferenc tér)

Ugyan a nyári szünidő a végéhez ért, de a nyári hangulatunk és a szabadtéri városi rendezvények sora még nem merült ki. A Környezettudatos Családi Nap egyaránt szól a kisgyerekes családoknak, fiataloknak és minden városlakónak, aki többet szeretne megtudni a környezetkímélő háztartási megoldásokról, a szelektív hulladékgyűjtésről, újrahasznosításról és használati tárgyaink újragondolásáról. Szeptember 21-én délutántól estig tartó programban minden helyet kapott, az ismeretterjesztő előadástól, a bambusz szívószálon át az arcfestésig és családi koncertig, ugyanis az UFF önkéntes fiataljai du. 15 órától várnak mindenkit a kézműves sátorba és a vetélkedőkre, ahol értékes környezetbarát ajándékokat lehet nyerni. 17 órától a Nullka csaptának köszönhetően betekintést nyerhetünk a ZeroWaste életformába és egy kis termékbemutatót is kapunk a bambusz fogkefékről, fa evőeszközökről, egyéb egyhasználatos műanyag használati cikkek természetes helyettesítőiről.

A Környezettudatos Családi Nap az Udvarhelyi Fiatal Fórum – UFF új rendezvénye, melynek keretében olyan programokat, előadásokat és foglalkozásokat ajánlunk a gyerekeknek és szüleiknek, melyek ötleteket adnak és példát mutatnak a környezettudatosabb hétköznapok megvalósításához.

Környezettudatos Családi Nap
2019. szeptember 21., szombat, 15:00
Bethlen-negyedi park (Dávid Ferenc tér)

KARAVÁN

Állandó programok: Recycling és upcycling kézműveskedés, arcfestés, szelektív RDE infó pont
17:00 – Előadások a zöld háztartásról, ZeroWaste életszemlélet és termékbemutató – NULLKA (https://nullka.com/)
18:00 – Színpadi programok – KARAVÁN Együttes családi koncert (https://karavanegyuttes.ro/ )

Az egynapos rendezvény az Udvarhelyi Fiatal Fórum szervezésében zajlik, a Városi Önkormányzat pályázati programjának támogatásából.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.