BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Porzik majd a színpad a főgólya pároktól

Annak érdekében, hogy egy tökéletes gólyabált szervezhessünk nektek, szükségünk volt arra, hogy Vass Orsolya egykori UFF elnök és Mihály Tünde volt munkatárs társaságában összedugjuk a fejünket és azon ötleteljünk, hogy mi is kellhet egy tökéletes gólyabál megszervezéséhez. Mindazok számára akik nem ismerik őket, ők rendezvényszervezés témájában képzett szakemberek és a Story Circle nevezetű cég alapítói. Szombati napunkat sikerült produktívan eltölteni amelyet egy ismerkedéssel és bemutatkozással kezdtünk, hogy lehetőségünk nyíljon az újabb tagok megismerésére.

IMG_0743

Ezt követően neki is vágtunk a szükséges ismeretek elsajátításához a gólyabál lebonyolításával kapcsolatban. Viszont ehhez először is arra a kérdésre kellett választ találnunk, hogy milyen is egy tökéletes gólya, amelyet egy hosszabb elemzés során nyolc tulajdonságra bontottunk le, amelyek közül a színpad-képességet, a sokoldalúságot és az intelligenciát emeltük ki. Ennek tudatában fejünk összedugva, jobbnál jobb ötleteket találtunk ki az idei gólyabál témájának és végül arra jutottunk, hogy több mind két év kihagyás után felülünk a nyeregbe, megsarkantyúzzuk lovainkat és belevetjük magunkat a vadnyugati pusztákba. Szóval igen, jól hallottátok az idei év témája nem más lesz mint a Vadnyugat, amelyen 75 szervező, kisebb csoportokba rendeződve, legjobb tudásukat bevetve próbálják megszervezni a tökéletes gólyabált amely remélhetőleg egy felejthetetlen élmény marad minden résztvevő számára.

A hétvégi képzés megvalósulásának támogatúja Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, akiknek ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.