BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Totális Dráma a városi gólyabálon

Idén is szép számban összegyűltünk a lassan már hagyománnyá vált városi gólyabál szervezői hétvégén. Ennek a hétvégének a célja egy fiatalos, megvalósítható és nem utolsó sorban szórakoztató gólyabál alapjainak lefektetése volt. A hétvégi programunk Toth Tímea, jelenlegi UFF elnök, illetve a Hargita megyei Europe Direct iroda vezetője, valamint Fülöp Írisz és Lajos Attila, az UFF Vezető Tanácsának tagjai és a tavalyi Városi Gólyabál főszervezői vezetésével zajlott.

399805084_268270612833877_4318320399838179264_n

Elsősorban azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy milyen egy tökéletes gólyabál, illetve mitől válhat borzalmassá, valamint erre milyen befolyással van a gólyák képessége. Hogy mire jutottunk, most nem mondjuk el, hiszen ezzel felfednénk egy sikeres gólyabálhoz szükséges, titkos hozzávalóinkat. De annyit elárulhatunk, hogy témánkat a Totál Dráma Sziget rajzfilm-sorozatra építettük, ezzel kicsit felültetve városunk diákjait egy gyorsan száguldó dráma vonatra. Emellett idén forradalmasítani is próbáljuk az udvarhelyi gólyabálokat, hiszen közönségdíjjal, két helyszínes bulival és még sok-sok meglepetéssel készülünk a több, mint 50 személyből álló csapatunkkal. Állítjuk, hogy az elmúlt hetekben produktívan dolgoztunk, úgy a szervezés mint a csapatépítés terén, és már izgatottan várjuk azt a híres november 17. estét.

A hétvégi képzés megvalósulásának támogatója a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, akiknek ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.