BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

UFF Nyári esték! – koncertek, jó társaság, izzó hangulat.

Régen volt már olyan élményben részünk, hogy nyári meleg estéken élőzenét hallgattunk és sötétedésbe nyúló beszélgetésbe merültünk rég nem látott barátainkkal, ismerőseinkkel. Idén úgy gondoltuk, hogy átvarázsoljuk az UFF-udvart egy ilyen helyszínné.

Az UFF Nyári esték egész nyáron át tartó rendezvénysorozat, amelynek első kiadása július 8-án volt. Indításként két székelyudvarhelyi zenekar koncertezett, a Palma Hills és a DissOrder. A hangulatot fokozta az UFF-os díszlet és természetesen a ti jókedvetek.

A rendezvénysorozat egyik különleges jellemzője a #hátizsákoskoncert érzés. Vagyis: vedd elő a leginkább fesztiválkompatibilis hátizsákod és pakold bele mindazt, ami egy koncerten, nyári kimenős estén kellhet.

28-30_MCZ_6501

Következőkor július 22-én, csütörtökön kaphatjátok magatokra a hátizsákokat, ekkor a Kvab és az Álljunk meg! zenekarok hozzák mozgásba a „táncolóizmaitokat”. Találkozunk az UFF-udvaron!

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.