BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Jelentkezz! Zenélj! Nyerj! Peron 2019

8. Székelyföldi Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

A JELENTKEZÉS A TEHETSÉGKUTATÓRA LEZÁRULT! 

Jelentkezz! Zenélj! Énekelj! Nyerj! A PERON MUSIC tehetségkutatók egész Kárpát medencében keresik a legtehetségesebb élő zenét játszó amatőr bandákat, akiket a Hangfoglaló program felkarolhat és a magyar könnyűzenei ipar sikertörténetévé tehet. Jelentkezési feltételek és részletes információk a székelyföldi szervező, Udvarhelyi Fiatal Fórum honlapján, az uff.ro oldalon és UFF facebook oldalon találhatók! Jelentkezz szeptember 30-ig!

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Peron Music Alapítvány tehetségkutatót hirdet a Erdélyben működő, feltörekvő zenekarok részére, a 8. Székelyföldi Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. A pályázat kétfordulós.

1. Forduló – jelentkezés:

A zenekarok 1 saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. Kizárólag YouTube linkeket áll módunkban elfogadni. Kérjük továbbá a pályázó zenekarokat, hogy a lehető legjobb minőségű felvételre törekedjenek. A kitöltött űrlap mellé kérünk csatolni 1 db nagyfelbontású zenekari fotót “jpg” formátumban.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 30., 23:59
Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/Q3fWKFmEn2R1CJpUA

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadót hívunk meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül – mely a későbbiekben a zenekart segítheti a további fellépési lehetőségekre való jelentkezést.

2. Forduló – döntő:

A fesztivál helye: Székelyudvarhely, Mokka kávézó, Players Room (Kőkereszt tér 4. szám.)

A fesztivál időpontja: 2019. november 23.

A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várunk, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc és maximum 3 dal műsoridő áll a rendelkezésére. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét.

Díjazás:

1. helyezett – tárgyi ajándékok és az igazi díj: 2020. évi Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe való egyenes bejutás, Budapestre (http://oromazene.hu)

2. helyezett – tárgyi ajándékok és egyenes bejutás a tatabányai 24. Peron Music Tehetségkutató Fesztivál – Tatabánya

3. helyezett – tárgyi ajándékok és felkérés egy Tusványosi fellépésre – MIT színpad

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.